WORKSHOPS

Er valt natuurlijk weer voldoende te beleven op de beursvloer, maar er is meer! In samenwerking met Bruid en Bruidegom magazine hebben we een workshopplaza opgezet. Hier kan je de hele dag supertoffe ,  informatieve workshops volgen. Alle workshops zijn GRATIS toegankelijk. Je hoeft je NIET van tevoren aan te melden. Locatie: Bruid en Bruidegom Workshopplaza – Westhal

Je kan deze workshops als bruidspaar bezoeken maar het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om als bruid of bruidegom alleen te komen óf gezellig je moeder, zus of vriendin mee te nemen.

 

BEAUTIFUL outdoor wedding

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?
Voor alle bruidsparen die dromen van een bruiloft in de buitenlucht. Tips & tricks voor het organiseren van een buitenbruiloft.

Door wie?
Sabina van Buiten-Bruiloft 

Duur
20-30 min.

Aanvang 
11:00 uur

 

Dance away BEAUTIFUL

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?
Voor alle bruidsparen die graag een openingsdans willen doen, maar daar een misschien een beetje tegenop zien. Hoe dans ik in een trouwjurk? Welke muziek moet ik kiezen? Hoe overwin ik mijn zenuwen om de dansvloer op te gaan? Je krijgt tips & tricks en als je wilt gaan ook de voetjes van de vloer!

Door wie?
Annika van Danszinnig

Duur
20 minuten

Aanvang
12:15 uur

 

HELLO Tropical Wedding / honeymoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?
Bruidsparen die overwegen hun bruiloft en/of huwelijksreis te plannen in de Dutch Caribbean (Curaçao). Hoe regel je een bruiloft in de Dutch Caribbean? Wat maakt deze bestemming zo bijzonder voor jullie huwelijksreis? Je komt het allemaal te weten als je deze workshop bezoekt.

Door wie?
Marijke Vos van INTIQ

Duur
15-20 minuten

Aanvang
14:00 uur

 

BEAUTIFUL pinterest wedding

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?
Voor elk bruidspaar dat Pinterest wil gebruiken als hulpmiddel bij de organisatie van hun bruiloft. Hoe maak je optimaal gebruik van Pinterest? Hoe bepaal je de kleuren/stijl van je dag? Welke materialen zijn geschikt in welke situaties? Je hoort het allemaal in deze workshop waarin bovendien nog superhandige DIY-tips worden gegeven.

Door wie?
Sabina van Buiten-Bruiloft 

Duur
30 minuten

Aanvang
14:45 uur

 

HELLO beautiful pictures

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?
Als je deze workshop volgt, wil je hoogst waarschijnlijk écht mooie foto’s van jullie huwelijk. En terecht! Foto’s zijn immers je blijvende herinnering. Is  de fotograaf  daar 100% verantwoordelijk voor? Nou, bijna.  Maar JIJ kunt er voor zorgen dat de fotografie van 100% naar 200% wordt getild. Hoe? Dat vertelt Alva jullie graag tijdens deze workshop!

Door wie?
Alva van Alvafotografie

Duur
30 minuten

Aanvang
16:15 uur

 

Doorlopende demonstratie bloemstyling Ruud Hazelaar

 

Op zondag 14 januari geeft voormalig Nederlands Kampioen Bloemsierkunst, Ruud Hazelaar,  een doorlopende demonstratie bloemstyling. Hij toont de verschillende mogelijkheden in bloemen en technieken, geeft je volop inspiratie voor bloemdecoratie op je bruiloft en zal al je vragen op dit gebied beantwoorden.

 

Deze demonstratie vindt plaats buiten de workshopruimte.
Gratis toegankelijk voor iedereen