RANDY

Randy Fenoli. Wie kent hem niet? Talentvol designer, mode & beauty expert, auteur van “It’s all about the dress” en natuurlijk hét gezicht achter het succesvolle TLC-programma Say Yes to the Dress.

In elke aflevering lopen de emoties hoog op tijdens het passen. Te sexy, te saai, te ouderwets of juist weer te modern…… Iedereen heeft een eigen mening en het is aan Randy om dit in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alle aanwezigen YES to the DRESS zeggen!

Randy Fenoli weet feilloos welk model, welke kleuren en welke stof de bruid doet stralen. Hij kan de meest kritische en besluitloze bruiden de juiste keuze laten maken. Maar bovenal weet hij ook als geen ander hoe om te gaan met veeleisende en overheersende familieleden. Met zijn expertise, enthousiasme en humor krijgt hij iedereen op één lijn.

Uiteindelijk loopt de bruid niet alleen met haar droomjurk de winkel uit, maar ook met een stukje extra zelfvertrouwen! Randy’s motto: Elke vrouw is mooi, ongeacht haar vorm, gewicht of leeftijd!

Hello Beautiful!

Randy Fenoli, Designer, Fashion & Beauty Expert & Star of TLC’s Say Yes to the Dress, Randy to the Rescue, & author of It’s All About the Dress