PROGRAMMA

Hello Beautiful – Bridal Event  is pure trouwbeleving! Kom en geniet van een verrassend dagprogramma. Wees op tijd om niets te missen! De exacte tijden worden enkele weken voor het event op deze pagina gepubliceerd, maar het programma bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:

 

PRESENTATIE RANDY FENOLI

© 2017/2018 DCL

Welke jurk past het beste bij jouw figuur? Hoe bereid je je voor op een bezoek aan een bruidsmodezaak? Wie neem je mee? Wat doe je als iemand uit je omgeving zich teveel met de keuze van jouw jurk bemoeit? Randy Fenoli beantwoordt al je vragen, vertelt over de laatste trends en geeft tips & tricks.

PERSOONLIJKE MEET & GREET

Op de foto met Randy Fenoli? Dat is mogelijk! Meerdere keren per dag reserveert Randy persoonlijk tijd voor jou. Een kans om niet te missen! Vergeet niet je fototoestel mee te nemen om dit bijzondere moment vast te leggen.

VIP TREATMENT – NEW!

Jurken passen met persoonlijk advies van Randy, hoe geweldig is dat?!  In onze private fitting room area kan je in alle rust en privacy jurken passen en Randy komt bij je langs voor een persoonlijk advies. Voor een compleet plaatje geven we je natuurlijk ook een eenvoudige hair-do en een vleugje make-up! (zeer beperkt beschikbaar)

WERVELENDE CATWALKSHOWS

Twee keer per dag showen vooraanstaande bruidshuizen hun mooiste collecties op de catwalk. Elke show duurt 30-35 minuten. Let op: de tweede show is geen herhaling van de eerste. Elke show is uniek. Bezoek dus zeker beide shows. Grote kans dat jouw droomjurk voorbij komt!

GEZELLIGE BEURS

Op het gezellige beursgedeelte kan je kennis maken met de leukste leveranciers uit de trouwbranche. Geen eindeloze gangpaden met aan weerszijden hokjes, maar een gezellige, open ruimte waar je heel relaxed even met de leveranciers kunt babbelen en inspiratie op kunt doen. Van jurken tot ringen, van locaties tot huwelijksreis…. alles kan je er vinden. En natuurlijk zijn we je husband-to-be daarbij niet vergeten!

BRUID EN BRUIDEGOM WORKSHOPPLAZA

In samenwerking met Bruid en Bruidegom Magazine hebben we een speciale workshopplaza ingericht.  Hier kan je de hele dag door deelnemen aan superleuke creatieve en informatieve workshops . Voor meer info, klik hier.

HAPJE, DRANKJE, MUZIEKJE

Even bijkomen van alle indrukken? Plof dan lekker neer in de loungeruimtes, geniet van een gezellig muziekje en van de overheerlijke hapjes en drankjes. Betaling cash en per PIN.

FREE WIFI

Meteen al je ervaringen delen met de thuisblijvers? Dat kan via gratis WIFI tijdens het event. Gebruik #HELLOBEAUTIFUL #BRIDALEVENT #AMSTERDAM