Sharingbox

Fun & mooie herinneringen


ADRES
Chroomstraat 12 2718 RR Zoetermeer
TELEFOON
085 - 30 33 723
WEBSITE
sharingbox.com

Wil je echt een memorabele avond van je bruiloftsfeest maken? Probeer eens de sharingbox mini, voor fotoanimaties als nooit tevoren. Het intuïtieve aanraakscherm en moderne design brengt gegarandeerd het kind in jullie gasten naar boven. Vrolijke snoeten en warme glimlachen worden vastgelegd en meteen afgedrukt!  Zo maak je ter plekke bijvoorbeeld een compleet fotoalbum of een leuk aandenken voor je gasten.

De compacte en eenvoudig te installeren photobooth is de perfecte toevoeging aan jullie feest! De sharingbox mini is een doe-het-zelf photobooth, die in een handomdraai klaar is voor gebruik en gegarandeerd zorgt voor heel veel fun en mooie herinneringen.

De photobooth is binnen een paar minuten klaar voor gebruik en je hoeft niet extra te betalen voor het vervoer! Je haalt ‘m gewoon bij Sharingbox op, gebruikt ‘m een weekend lang en levert ‘m weer in als het feest is afgelopen. Heb je liever dat ze ‘m komen brengen en voor je klaarzetten? Geen probleem!  Het team van Sharingbox helpt je graag.