Modeca

Make magic happen


ADRES
TELEFOON
WEBSITE
modeca.com

Ga je starten met de zoektocht naar jouw trouwjurk? Dan wil je natuurlijk graag weten wat de nieuwste trouwtrends zijn. Ook dit jaar laten wij je weer genieten van de allermooiste Dutch Design trends in de Modeca stand en op de catwalk. Voor elk type bruid hebben wij een passende jurk in één van onze collecties. Ben jij het type dat blij wordt van romantisch, tijdloze allure en boho chic, dan vind je deze designs in de Modeca Collectie. Houd jij toch meer van couture, sexy chic en vintage, dan sluit de Le Papillon by Modeca Collectie echt bij jou aan. Of ben jij die bruid die altijd haar eigen weg kiest en anders wil zijn? Dan vind je ook een aantal mix & match pieces in onze stand met de non-traditionele Jazz by Modeca Collectie, waarmee jij je eigen look kunt creëren!

Ook hebben we iets unieks voor je, een echte wereldpremière! De eerste exclusieve sneak preview van het nieuwe 2019 bruidsseizoen! De jurken zijn verkrijgbaar vanaf zomer 2018 maar nu al te bewonderen op de catwalk van het “Hello Beautiful” event. Voor het aankomende seizoen hebben onze designers een capsule collectie ontworpen speciaal voor de curvy bruid. Deze jurken zijn gecreëerd om de natuurlijke rondingen van de vrouw met een voller figuur prachtig uit te laten komen. De Modeca Curves capsule collectie is binnenkort exclusief verkrijgbaar in de maten 44 t/m 62.

Maar uiteindelijk moet je deze jurken toch echt zien en voelen om dat speciale gevoel te krijgen. Kom de jurken bewonderen in onze stand en misschien geeft dit jou wel een eerste sparkle! Mocht je deze jurk of vele anderen uit onze collecties willen passen? Dan kan dit kan bij één van de vele professionele bruidszaken waar onze collecties worden verkocht, zie hiervoor de store locater op www.modeca.com.